Spice Girlsin paluusta huhutaan taas – nähdäänkö koko viisikko festivaaleilla?

Eihän se todennäköiseltä vaikuta.

14.03.2022

Brittilehti The Sun uutisoi jälleen Spice Girlsin mahdollisesta paluusta. Asian ovat vahvistaneet ”lähteet yhtyeen jäsenten lähipiiristä”.

Posh Spicea eli Victoria Beckhamia lukuun ottamatta kaikkien Spaissareiden väitetään tavanneen Lontoossa viime viikolla. Nelikon kerrotaan suunnitelleen ensi vuodelle sovittua maailmankirtuetta, jonka olisi The Sunin lähteiden mukaan määrä alkaa jossain vaiheessa ensi vuotta ja päättyä tavallisesti kesä-heinäkuun vaihteessa järjestettävään Glastonbury-festivaaliin.

Tämä uutinen on helppo uskoa, sillä nelikko kiersi Iso-Britanniaa kolmentoista keikan verran vuonna 2019. Nyt Beckhamin väitetään kuitenkin olevan keikoilla mukana – siitä huolimatta, että tämä kertoi Good Morning America -ohjelmassa vasta loppuvuodesta, ettei hänellä ole suunnitelmia palata musiikin pariin. Beckham on pitänyt samaa linjaa jo vuosia, sillä hän haluaa keskittyä muotisuunnittelijan uraansa.

”Rehellisyyden nimissä uskon, että se tulee tapahtumaan. Jossain vaiheessa Posh Spice palaa lavalle”, Mel C kommentoi The Sunille lokakuussa.

Mel C on myöntänyt, että nelikko on suunnitellut kiertuetta toistaiseksi keskenään, mutta väitti toisessa haastattelussa jo aiemmin kesällä, että Beckham suostuisi osaksi reunionia, mikäli yhtye pääsisi Glastonburyn pääesiintyjäksi. Koko yhtye esiintyi yhdessä viimeksi Lontoon olympialaisten päättäjäiskonsertissa kymmenen vuotta sitten.

Spice Girlsin comebackistä uutisoidaan vähän väliä, ja kerta toisensa jälkeen huhut osoittautuvat perättömiksi. Saa nähdä miten tällä kertaa käy, mutta viisikon paluuta odotellessa voi katsoa vaikka Yle Areenasta löytyvän Spice Girls: How Girl Power Changed the Worlddokumenttisarjan.

Lisää luettavaa