Spotify valmistelee uutta parempilaatuista suoratoistopalvelua

04.03.2017

Näyttää vahvasti siltä, että Spotify valmistelee uutta Spotify Hi-Fiä, joka tarjoaisi cd-laatuista häviötöntä musiikin striimausta näillä näkymin noin 20 euron kuukausihintaan. Spotify ei ole julkistanut vielä suunnitelmiaan tai aikataulujaan, mutta jotain siintää horisontissa.

Reddit -käyttäjät kertoivat saaneensa kyselyn, haluaisivatko he päivittää Spotifynsä striimaamaan häviötöntä audiota 5-10 dollarin lisähintaan. Tämän uskotaan olevan uuden palvelun hintatason kartoitusta käyttäjiltä. Jos Spotify saa osan 40:stä miljoonasta maksavasta käyttäjästä päivittämään Hi-Fiin, se saavuttaa vihdoin tavoitteensa siirtyä kasvavasta yrityksestä tuottavaksi tämän vuoden aikana.

Häviötön audio oli vuonna 2015 lanseeratun striimauspalvelu Tidalin ehdottomia vahvuuksia, jolla se on tähän asti pystynyt kilpailemaan Spotifyn ja Apple Musicin kanssa.

Myös Soundcloud on hypännyt maksullisten striimauspalveluiden kelkkaan julkistamalla vuosi sitten 5.99 dollaria kuukaudessa kustantavan mainoksettoman Soundcloud Go:n, joka sisältää yli 120 miljoonaa kappaletta ja offline-kuuntelumahdollisuuden.

Lisää luettavaa