Stam1na käynnisti hyväntekeväisyyshuutokaupan – tarjolla ainutlaatuinen soitin, tuotto nuorten hyväksi

Huutokaupassa on tarjolla erikoinen bassokitara, joka oli bändillä käytössä kesän ajan.

05.10.2022

Kotimainen metalliyhtye Stam1na kertoo Facebook-sivuillaan Panimoyhtiö Tujun kanssa aloittamastaan huutokaupasta.

Huutokauppa liittyy oleellisesti bändin ja panimon keväällä lanseeraamaan Mosh & Go -olueen, joka herätti huomiota erityisesti hupaisilla mainosvideoillaan.

Basisti Kai-Pekka ”Kaikka” Kangasmäki soitti Stam1nan kesän keikat kaljatölkin kuosiin tuunatulla bassolla, ja nyt tämä soitin on tarjolla siitä eniten maksavalle.

”Mosh & Go -basso lisää katu-uskottavuuttasi satakertaisesti, mutta muista ettei nollalla voi kertoa!”, yhtye kirjoittaa.

ESP:n B-204SM/STBLKS -basson on lahjoittanut yhtyeelle Musamaailma ja sen on tuunannut Panimoyhtiö Tuju.

Huutokaupasta saadut varat luovutetaan lyhentämättömänä Suomen Punaisen Ristin Nuorten turvatalolle, joka auttaa nuoria ja heidän läheisiään elämän eri tilanteissa.

”Nuorten turvatalot tarjoaa muun muassa tilapäismajoitusta nuorille, keskusteluapua nuorille ja läheisille elämän eri kriiseissä sekä tukea itsenäistymiseen sitä tarvitseville nuorille. Avusta vastaavat koulutetut ammattilaiset. Lisäksi turvatalot tarjoavat vapaaehtoistoiminnan mahdollisuuksia niin nuorille kuin aikuisille ja vahvistaen nuorten osallisuutta.”

”Tavallinen”, tuunaamaton saman merkin ja mallin basso maksaa Musamaailman sivuilla 598 euroa. Tämän jutun kirjoitushetkellä soittimella on 11 huutajaa ja korkein siitä jätetty tarjous on 1050 euroa.

Huutokauppa päättyy ensi viikon keskiviikkona 12. lokakuuta kello 21:00 tai kolme minuuttia viimeisen tarjouksen jälkeen. Huutokauppasivulle pääset tästä linkistä.

Lisää luettavaa