Stephen Kingin Se-elokuvan klovni traumatisoi kokonaisen sukupolven – mutta tämä suomalainen lasten karaokevideo 1990-luvulta veti klovni-pelottelun vielä uudelle tasolle

Tämä on pahempaa kuin mikään. Missään.

Stephen Kingin Se-kirjasta on tehty uudelleenfilmatisointi, joka on kerännyt kehuja ympäri maailman.

Vuonna 1990 tehtiin kirjasta minisarja, joka on tramatisoinut kokonaisen sukupolven. Tim Curryn esittämä klovni oli niin pelottava ilmestys, että se aiheutti klovnikammoa myös Suomessa.

Vaan osattiin sitä täälläkin.

Lasten ikiomat karaokelaulut -karaokevideo ilmestyi vuonna 1992. Curly Produktionsin videolla suomea puhuva Bruno-klovni pohjustaa karaokevideon tavalla, joka aiheuttaa kauhua jopa pahemmin kuin Tim Curryn ikoninen hahmo.

Kiitokset Perttu Häkkiselle bongauksesta! Tai pitäisikö sanoa ”kiitokset”. Perttu pohjustaa videon äärimmäisen hienosti:

”Suomalaisen lamalapsuuden kuva: kaikensyövä harmaus, kuoleva maaseutu, henkinen ja fyysinen ränsistyminen, pellen kyyneleet, hulluus. Hirveämpi kuin Stephen Kingin ”It”. ”

Katso video alta. Videota kannattaa kelailla eteenpäin, sieltä se klovni aina tasaisin väliajoin tulee ilahduttamaan (tappamaan) ilahduttamaan (tappamaan) ilahduttamaan (TAPPAMAAN) katsojia.

Kohtalaisen uniin tunkeutuvaa tavaraa, hyi helvetti. Brr.