Steve Buscemin ohjaama Vampire Weekend -keikka nyt nähtävissä, vaihdettavilla kamerakulmilla

29.04.2013

Millaista jälkeä se Buscemi oikein sai indiepoppareille aikaan, siihen voi nyt tutustua tsekkaamalla koko webcast-keikan.

Kuva: Playground

Rumbablogissa on seurattu lähiaikoina pariinkiin kertaan yllättävän parivaljakon, näyttelijä Steve Buscemin ja indiepop-yhtye Vampire Weekendin, yhteisiä edesottamuksia bändin nettikeikan promotoimiseksi.

Boardwalk Empirestä, Reservoir Dogsista ja monenmoisesta muustakin elokuvaroolista tuttu Buscemi siis ohjasi Vampire Weekendin eilen webcastina lähetetyn keikan New Yorkin Roseland Ballroomista.

Nettikeikka oli osa American Express Unstaged -sarjaa, jonka aiemmissa osissa esimerkiksi David Lynch on ohjannut Duran Durania ja Werner Herzog The Killersiä.

Buscemin ohjaama Vampire Weekend -iltama on nyt nähtävissä kokonaisuudessaan Amexin YouTube-sivuilla, jossa keikkaa voi katsoa neljästä eri kamerakulmasta: director’s cut, stage, crowd tai backstage.

Alla näkyy keikkataltionnista napatut uudet biisit Obvious Bicycle ja Everlasting Arms, jotka ovat myös mukana Vampire Weekendin 14. toukokuuta julkaistavalla Modern Vampires of the City -albumilla.

Sivun lopussa näkyy lisäksi viimeisin osa Buscemin ja bändin promovideosarjasta, jossa konkkaronkka illastaa muun muassa Blondien Debbie Harryn kanssa.

Lisää luettavaa