Stig kaivoi sisäisen Robbie Williamsinsa esiin, Kaip esittäytyy yleisölle – Rumban soittolistalla uusia lisäyksiä

Tilaa Rumban soittolista nyt Spotifyssa!

Rumba lanseerasi viikottain päivittyvän Spotify-soittolistan, jossa on pääpaino tuoreessa hyvässä musiikissa. Lisäksi Ajankohtaista-listalle kootaan mukaan tällä hetkellä puheenaiheena olevia artisteja. Listaa seuraamalla tiedät missä mennään.

Lista löytyy jutun lopusta tai Spotifysta hakemalla: Ajankohtaista – Rumba. Alla pari nostoa kappaleista.

KaipVuodenajat
Kaip laulaa yksinäisyydestä debyyttibiisillään Vuodenajat, jossa puhelin ei soi kuin lehtimyyjien kokeillessa. Kappale esittelee selkeä äänisen laulajan, joka ei pelkää väläyttää falsettoaan. Kaipilla on näppinsä pelissä myös biisinkirjoittajana, mutta nyt on oman materiaalin aika. Uskomme, että hänestä kuullaan jatkossakin.

Sumeat tilatTuoksu
Usvaista, mutta ei missään nimessä paikallaan junnaavaa folkahtavaa power poppia tarjoilee Sumeat tilat -duo, jonka muodostavat Petra Streng ja Riku Kivilinna. Vaikka tilat on sumeat, niin biisi maalailee varsin selkeitä kuvia ja eritoten mielenkiintoisia mahdollisuuksia tulevaisuudessa, mitä tulee kaksikon musisointiin.

Jack HarlowTyler Herro
Kerroimme heti ensimmäisessä soittolistajutussamme Jack Harlowin varmasta noususta parrasvaloihin ja niin myös tapahtui. What’s Poppin on ollut yksi tämän vaikean vuoden valopilkuista ja tuonut räppäriä niin läpi kuin olosuhteet vain antavat myöden. Sen jälkeen ilmestyi yksi ep, mutta se oli enemmänkin tapa ostaa aikaa, sillä vasta Tyler Herro vaikuttaisi olevan selkeä seuraava askel.

Kappaleen nimi viittaa saman nimiseen koripalloilijaan, mutta varsinaisesti kyseessä ei ole palloiluanthem. Biisin tuotannosta vastaavat Boi-1da ja Scott Storch, joten modernit sävelet kohtaavat vanhan gurun. Biisi jatkanee Harlowin komeaa vuotta 2020 ja eiköhän tästä biisistä jokunen remix kuulla, ainakin biitti sen vaatii.

Viikon Vain elämää:

Stig ja Lili & LunaKato mua silmiin
Tällä kertaa Vain elämää -ohjelmassa nähtiin Reino Nordinin päivä, eli Nordinin hittejä versioitiin Stigin, Arja Korisevan, Ressu Redfordin, Jannika B:n, Herra Ylpön, Mariskan ja Klamydia-yhtyeen Veskun toimesta.

Jaksossa kuullut alkuperäistä versiota kunnioittavat vedot osoittivat sen, että Nordinilla on joukosta erottuva tekniikka laulaa, kappaleet ovat kuin tehtyjä artistin suuhun. Siksipä oli oikein virkistävää, että Stig kaivoi melkoisen jokerin hihastaan. Kappale muuntui kantriksi, mutta Robbie Williamsin tuovilla show-elementeillä ja kasinomaisilla koskettimilla.

Vanha häsleri oli esiintyessään kuin alaston, mutta erityisen elementissään. Kenties koko ohjelman toistaiseksi stigimäisin hetki ja nyt puhumme niistä ammoisista vuosista kun royorbisoneista ei ollut tietoakaan, vaan aihepiirit pyörivät lähinnä pirtelöissä ja niiden makuvaihtoehdoissa.

Kappaleella vierailee Lili & Luna, sillä Stig koki kappaleen tarvitsevan naisääntä. Sattumoisin laulaja on työskennellyt kyseisen kaksikon kanssa, joten tässä oli hieman pientä bisnesvivahdetta aistattivassa, mutta onneksi kaksikko sopii kappaleeseen oivallisesti. Samalla tuli selväksi, ettei tv-versiot tietystikään vastaa studioversiota, tv:ssä kaksikko oli paljon vahvemmin biisissä mukana.

Lisäksi listalla on muun muassa Pins.kua ja ja Kanye Westia.