Stoogesiaanisen rock’n’roll-musiikin ystävät: lohjalais-helsinkiläinen Pussies julkaisi uuden singlen

Sami Hynnisen ja Harri Kuokkasen meluisa ja primitiivinen yhtye työstää debyyttialbumiaan.

31.05.2020

Pussies on Sami Hynnisen ja Harri Kuokkasen muodostama duo, jonka kokoonpano täydentyy keikoilla kourallisella niin ikään liemissä ja skeneissä marinoiduilla underground-henkilöillä. Tilan puutteen vuoksi jätämme mainitsematta herrojen bändit, kuten Reverend Bizarre, The Puritan, Opium Warlords, Spiritus Mortis, Tähtiportti, Hooded Menace, Ride for Revenge, Horse Latitudes, Initiated ja Hail Conjurer.

Pussiesin esikoisjulkaisu oli mainio ja meluisa split-levy The Girlfriendsin kanssa. (Myös viimeksi mainittuun yhtyeeseen on syytä tutustua, jos se on jostain syystä lipunut tutkan alitse.)

Nyt Pussies on työstämässä debyyttialbumiaan. Sen julkaisuajankohta ja muut yksityiskohdat tarkentuvat tulevaisuudessa, mutta levyn ensimmäinen single saa ensisoittonsa Rumban sivuilla suurin piirtein tällä kellonlyömällä.

Sinkkubiisin nimi on Cum, ja se kuulostaa siltä, kuin The Stooges ja MC5 kohtaisivat lohjalaisen nakkikioskin jonossa. Kappaleen sanoituksissa liikutaan niin ikään rakkaudentäyteisissä tunnelmissa, edesmennyttä Perttu Häkkistä lainatakseni: ”Mälli lentää!”

Lisää luettavaa