Stormzy ja Adele ovat nykyään ylimpiä ystäviä ja todistusaineisto on ylivoimaisen hellyttävää

Grimen ja pop-balladien ykkösnimet yhdessä ovat somaa katseltavaa.

14.07.2018

Grime-pioneeri Stormzy ei ole koskaan peitellyt ihailuaan Adelea kohtaan, mutta jotain erityisen spesiaalia on miehen viimeisimmässä Insta-hehkutuksessa.

Räppäri jakoi valokuvasarjan, jossa laulaa serenadia Adelelle pop-tähden 30-vuotispäivillä viime toukokuussa. Kuvien saate menee suomeksi vaatimattomasti näin:

”SANAT EIVÄT IKINÄ TULE RIITTÄMÄÄN TÄMÄN KUVAILUUN MUTTA #TBT parhaalle illalle koko elämässäni. Tulin ja yllätin ystäväni Adelen hänen synttäreillään. Jos tunnet minut, niin tiedät mitä tämä tarkoitti minulle, käytännössä tämä oli minulle kaikki kaikessa. PARAS ILTA IKINÄ. #SanatEivätRiitä #VieläkinTäpinöissä #JepTuoOnAdeleHeittämässäAsePoseerauksen #HuomasitkoKunSanoinYstäväniAdele #JepAdeleOnTodellaYstäväni #MitäElämästäniOnkaanTullut #KiitosJumala”

Jos nyt muutama ylisana tuohon on päässyt livahtamaan… Ja kuvathan ovat vaikka miten söpöjä, kuten ylhäältä voi vakoilla.

Tähdet tutustuivat ilmeisesti pari vuotta sitten. Tässä välissä Stormzy on tosiaan aiemminkin maininnut, että Adele on ”ihan kiva” – esimerkiksi backstagella viime vuonna:

Best day ever ❤️

A post shared by Gang Signs & Prayer (@stormzyofficial) on

Ja Adele on ihan yhtä kova Stormzy-fani. Somesta löytyy muun muassa tällainen fanivideo, jossa Adele räppää megafiiliksissä Stormzyn keikalla Lontoossa:

Ja kummatkin ovat heittäneet tervehdyksiä toisilleen omilta keikoiltaan ja näin edespäin. Musiikillista yhteistyötä odottaessa!

Lisää luettavaa