Stormzyn menneisyydestä paljastui häijyjä homofobisia kommentteja, ja odottamattomassa shokkikäänteessä stara pyysi rehdisti anteeksi ilman mitään verukkeita tai puolustelua

Siis ihan oikeasti!

22.11.2017

Nuoremmalla iällään grime-tähti Stormzy ei siistinyt sanojaan, kun oli puhe miesten välisestä ystävyydestä, rakkaudesta tai vaan muuten vain hänen näkökulmastaan ”homosta” tai ”v***n hintistä” käyttäytymisestä.

Tämän opimme, kun PinkNews-lehti löysi ja julkaisi räppärin Twitter-tililtä vuosien 2011-2014 ajalta parikymmentä suoraan sanoen aikas ilkeän kuuloista kommenttia tai homovihaista loukkausta.

Ja sitten tapahtui ihme!

Sen sijaan, että Stormzy olisi niin monen, monen, monen muun julkkiksen tai poliitikon tavoin alkanut puolustella itseään tai heittänyt meille kaikille muista yhteyksistä tutun ”kännissä ja läpällä” -selityksen…

Stormzy pyysi anteeksi!

Eikä edes yrittänyt tuoda mitään verukkeita tai tekosyitä leikkikentälle. Mies myönsi kommenttiensa olleen häijyjä, loukkaavia ja syrjiviä, kertoi kasvaneensa tällaisesta asenteesta pihalle vuosien varrella, mutta samalla tiedostavansa että tämä ei tee häntä itseään yhtään vähempää syylliseksi kommenttien vahingolliseen vaikutukseen.

Kuka olisi uskonut, että tällaisiakin anteeksipyyntöjä vielä osataan jossain päin maailmaa tehdä!

Lisää luettavaa