Suede levytti sinfoniaorkesterin kanssa – uusi albumi tulossa!

Brett Andersonin muistelmakirja täydentää levyä.

02.05.2018

Suede julkaisee The Blue Hour -albumin 21. syyskuuta. Se on Bloodsports-paluulevystä (2013) alkaneen trilogian viimeinen osa. Brett Andersonin tuoreesta muistelmateoksesta Hiilenmustat aamut (2018) tehtyjen aihekohtaisten poimintojen kerrotaan täydentävän albumin.

The Blue Hour -albumillä keskeisessä roolissa on Prahan filharmoninen orkesteri. Mukana on myös yhtyeen Coming Up -albumilla (1996) vieraillut Craig Armstrong. Tuottajana on toiminut Alan Moulder.

”The Blue Hour, sininen hetki, on se aika päivästä, jolloin valo hämärtyy ja tulee ilta. Kappaleet viittaavat kerronnallaan siihen, mutta eivät ikinä kokonaan avaa sinistä hetkeä tai sen tarkoitusta. Kuten muillakin Sueden albumeilla, levyn kappaleiden pääosassa ovat lyriikat. Yhtye, intohimo ja ääni: The Blue Hour”, yhtye kertoo levystä.

Kuten vuonna 2016 julkaistu edellislevy Night Thoughts (lue arvio tästä), The Blue Hourkin on kirjoitettu tarinanomaisena kokonaisuutena. The Blue Hour -albumin ensimmäinen traileri tai tiiserivideo on katsottavissa yllä.

Lisää luettavaa