”Jos sul on ongelma, me se hoidetaan” – Lyttä lyttää ongelmat

22.06.2016

Kortepohjasta kajahtaa jälleen. Nimittäin Gettomasankin tarinoista tutuksi tullut nimi, Överdogille levyttävä Lyttä on julkaissut uuden musiikkivideon. Mukana menossa on Van Hegen, sekä Pajafella.

Axel Ca$hin tuottama biitti on elektroninen, aavistuksen jopa kevyen grimehtava. Lytällä ja Van Hegenillä on molemmilla myös kappaleessa varsin nopsakat, mutta sujuvat flowt. Asiat tulevat selväksi ja tyylillä. Jos on ongelma, se ”hoidetaan hoidetaan”. Erikoismaininta myös perinteiseen tyyliinsä luottavalle Pajafellalle, jonka versen aloitus on varsinkin hyvin väkevää sorttia. Gucci Mane mainittu! Siitä meininki etenee ja biisi lopulta päättyy ilman kertosäettä Fellan verseen. Kova!

Lyttä kertoo facebook-päivityksessään, että alunperin videota ei ollut edes tarkoita kuvata. Päivän suunnitelmat kuitenkin johtivat toiseen ja hetken päästä Lyttä olikin jo Tampereella kuvaamassa videota.

Videosta vastaa Tuomas Nurmi ja todennäköisesti jokainen suomirapvideoita useamman katsonut on jo miehen tuotantoon törmännyt. Niitä kun riittää. Voinee siis tälläkin saralla kommentoida homman onnistuneen. Eikä sitä aina tämän enempää videoon käsikirjoitusta tarvitsekaan.

Tsekitä video alta. Lisää Lytän musiikkia löytyy esimerkiksi täältä.

Lisää luettavaa