Sulkava on parhaiten tunnettu soututapahtumastaan – viikonloppuna siellä on myös loistavat festivaalit täynnä huippubändejä

Sulkavallakin tapahtuu!

28.06.2023

Ihmemaa-festivaali 1. päivä heinäkuuta kokoaa Sulkavalle toistamiseen vaihtoehtomusiikin ystäviä ympäri Suomea. Soutustadionilla nähdään lauantaina laaja kattaus musiikkia afrobeatista rautalankaan ja jazzpopista punkiin.

Ihmemaa-festivaalia vietettiin viime vuonna ensimmäistä kertaa. Soutustadionin katettu terassi osoittautui jo viime vuonna toimivaksi ja uniikiksi keikkapaikaksi.

Festivaalin musiikista vastaavat hehkutetut Amuri, Joni Ekman Group ja Mary Ann Hawkins, sekä kovassa nosteessa olevat Lapsuus, Rosettes, Suite Green ja Syskofrenia. Maailman ensiesityksenä festivaaleilla soittaa Maajo Soundsystem, joka yhdistelee trooppisia biittejä moderneihin klubirytmeihin. Illan päättää DJ-duo Kobran Kädet. Festivaalin viimeistelee sunnuntaina 2. päivä heinäkuuta savonlinnalainen indiefolkin legenda Joose Keskitalo.

Festivaalia on rakennettu vapaaehtoisvoimin rakkaudesta vaihtoehtokulttuuriin ja maakuntien elävöittämiseen. Ihmemaan taustaorganisaationa toimii sulkavalainen kulttuuriyhdistys Ihmekollektiivi, joka edistää ja uudistaa taide- ja kulttuurielämää Saimaan alueella.

Tapahtuman Facebook-sivut löydät täältä.

Lisää luettavaa