Sunny Car Centerin parkkiksella tavataan! Alabamasta löytyy coverbändi, joka esittää Facebookissa 450 ihmisen fanittaman suomalaisbändin materiaalia

Oletko kuullut bändistä nimeltä Bird Thrower? Ei se mitään, ei kukaan muukaan! Entä oletko kuullut bändistä nimeltä Steel Mammoth? No nyt nousi jo muutama käsi, mutta ei ruuhkaksi asti.

Steel Mammoth on suomalaisyhtye, jonka on onnistunut saavuttaa maaginen 450 Facebook-tykkääjän rajapyykki. Eikä ihme, sillä sen riveissä vaikuttaa kotimaisen vaihtoehto-undergroundin kiintotähtiä kuten Ville Pirinen, Jussi Lehtisalo ja Samae Koskinen. Steel Mammoth on ehtinyt uransa aikana julkaista aika monta albumia, mutta viime vuodet ovat menneet horrostilassa.

Senpä vuoksi onkin ilo kuulla Bird Throwerista! Tämä Alabamasta ponnistava bändi nimittäin esittää vain ja ainoastaan Steel Mammothin materiaalia cover-versioina.

Mikäli missasit Bird Throwerin keikan pari kesää sitten alabamalaisen Good People Brewing Companyn tiloissa, meillä on sinulle hyviä uutisia. Keikka löytyy reilun puolen tunnin mitassaan Youtubesta ja sitä myöten myös tästä alta.

Jos ei torilla tavata, niin ainakin Sunny Car Centerin parkkiksella!