Sunrise Avenue lopettaa – jäähyväiskonsertti Olympiastadionilla

"On todella upeaa vetää grande finale juuri avatun Stadionin ensimmäisenä artistina."

Jana Blomqvist

Sunrise Avenue järjesti tänään tiedotustilaisuuden, jossa ilmoitti lopettavansa.

”Raskain sydämin joudun kertomaan, että olemme päättäneet lopettaa yhteisen matkamme. Tajuan, että on vaikeaa ymmärtää, miksi luopuisimme jostain näin ainutlaatuisesta. Mutta menestyksen alla on kuitenkin myös paljon mitä ulos ei näy. On monta erilaista ihmistä tarpeineen ja haluineen. On miljoona katkoviivaa moottoritiessä, yksinäisiä hotellihuoneita ja koti jota kaipaa jossain kaukana. Ja tunne, että kaikki mahdollinen on saavutettu. Nyt on aika hengittää ja elää jollekin seuraavalle unelmalle. On vaan pakko uskaltaa seurata sydäntään. Ja sitä tässä nyt pitkän harkinnan jälkeen tehdään”, Samu Haber kommentoi.

Yhtyeen viimeiset esiintymiset ovat luvassa ensi kesänä. Thank You For Everything -kiertue kattaa kuusi esiintymistä Saksassa, Sveitsissä ja Itävallassa sekä kaikkien aikojen loppuhuipennuksen 15.8. Helsingin Olympiastadionilla. Viimeisen keikan liput tulevat myyntiin 9.12. klo 10 Lippupisteessä.

”On todella upeaa vetää grande finale juuri avatun Stadionin ensimmäisenä artistina. Komeampaa päätöstä emme olisi voineet saada”, sanoo Haber.

Sunrise Avenue julkaisi tänään klo 10 viimeisen, faneille omistetun kappaleensa Thank You for Everything, joka kuvastaa kokoonpanon tuntoja ison ja haikean päätöksen jälkeen. Kappale jää Sunrise Avenuen viimeiseksi.