”Suojattu seksi kuuluu kaikille sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta” – Bess julkaisi vuoden 2023 kesäkumibiisin

Bess on tämän vuoden kesäkumiartisti.

26.05.2023

Tämän vuoden kesäkumibiisin esittää Bess.

Vuoden 2023 kampanjan käynnistää tänään julkaistu Missio-kappale. Kesäkumi-kampanjassa jaetaan kymmeniä tuhansia kondomeja kesän eri tapahtumissa ja muistutetaan nuoria turvallisesta seksistä. Bess kertoo uudesta kappaleesta seuraavaa:

”Missio syntyi biisileirillä 2022 heti UMK:n jälkeen, eikä sitä ajateltu alunperin kesäkumibiisiksi. Vilma Alina kysyi, että miten tapasimme rakkaani kanssa. Kerroin sen koko storyn ja Ani ja Vilma ottivat tästä nopean kopin. Yhtäkkiä välähti laserit, Matrix ja magneetit ja ne kyllä sekä kuuluu että näkyy tällä biisillä. Kappale säästettiin levyltä juuri tätä Kesäkumia varten, sillä Missiot ne on mielessä muillakin. Biisissä on kyse kahden ihmisen kohtaamisesta ja magneettisesta vetovoimasta. Tärkein viesti, jonka haluan biisin kautta välittää on se, että suojattu seksi kuuluu kaikille sukupuolesta ja seksuaalisesta suuntautumisesta riippumatta. Kolme tärkeintä asiaa on kunnioitus, luottamus ja suostumus. Jos tämä pyhä kolminaisuus ei toteudu, niin älkää tehkö mitään.”

Kuuntele kappale alta.

Lisää luettavaa