Suomalainen indieyhtye Gim Kordon teki paluun ja julkaisi heti erään vuoden hienoimmista singleistä – kuuntele ennakkoon täältä

Can you hear it? Like an invitation.

28.07.2020

Vuonna 2014 debyyttialbuminsa Ei ole helppoo julkaissut helsinkiläinen indierock-yhtye Gim Kordon julkaisee uutta musiikkia perjantaina, kun suoratoistopalveluihin ilmestyy kappale Joskus mä pelkään.

Mikäli kappale kuulostaa tutulta, niin ei ihme:

“Joskus mä pelkään on kulkenut bänditreeneissä työnimellä The Posies, siinä on selkeästi viitteitä meidän kaikkien lempiyhtyeemme kulta-ajoista. Hauskaa on myös se, että tutustuin Janneen ensimmäistä kertaa The Posiesin keikalla Helsingin Tavastialla 1996, myös rumpali Alexandros Karoutsosiin tutustuin samoihin aikoihin”, kertoo Gim Kordonin Aleksi Pahkala uudesta singlestä.

Janne ja Alexandros ovat tätä nykyä Pahkalan soittokumppaneita Gim Kordonissa. Lasse Kiehelän keskittyessä enemmän jalkapallovalmennukseen ja muihin bändeihinsä, kuullaan uutena basistina Janne Nissilää, joka on tuttu muun muassa Elias Gouldin, Graciaksen ja Vestan yhtyeistä, mutta myös laulaja-kitaristi Aleksi Pahkalan vanha bändikaveri Mummypowder– ja The Duplo! -bändeistä.

Gim Kordon valmistelee parasta aikaa odotettua kakkosalbumiaan, sen on tarkoitus ilmestyä alkuvuonna 2021.

Kuuntele kappale ennakkoon Rumban sivuilta alta.

Keikoilla bändin näkee ainakin 22.8. Elokuu Indie Festival -tapahtumassa Helsingissä sekä 3.10. Superwood-festivaaleilla samassa kaupungissa.

Lisää luettavaa