Suomalais-amerikkalainen artistilupaus Kiara Nelson julkaisi debyyttisinglensä

Artistin mukaan debyyttisingle antaa hänestä artistina osuvan ensivaikutelman.

Sony Music

Suomalais-amerikkalainen laulaja-lauluntekijä Kiara Nelson julkaisi eilen debyyttisinglensä Adore You. Singlen musiikkIvideon voit katsoa uutisen lopusta.

Ystävänpäivän teeman mukaisesti kertoo debyyttisingle osuvasti juuri rakkaudesta:

Adore You kirjoitettiin 2018 ja se on alusta saakka tuntunut täydelliseltä ensimmäiseltä sinkulta vahvan viestin ja tarttuvien melodioiden myötä. Biisi antaa aika osuvan ensimmäisen kuvan minusta artistina enkä toivon sen myös rohkaisevan ihmisiä puhumaan suoraan omista fiiliksistään. Mahtavaa päästä starttaamaan nyt oma sooloura enkä malta odottaa että kuulen ihmisten palautetta mun musiikista!” Nelson kertoo.

Floridassa syntynyt ja Suomessa kasvanut artisti solmi levytyssopimuksen Saksan Sony Musicin kanssa vuosi sitten. Nelson tekee musiikkia yhdessä brittiläis-saksalaisen dj- ja tuottajaduo M-22:n kanssa. Duo vastaa myös artistin kappaleiden tuottamisesta.

Artistia on kuultu aiemmin esimerkiksi M-22:n kappaleella After Hours. Kappaletta on kuunneltu Spotifyssa yli 12 miljoonaa kertaa. Nelson on toiminut myös lämmittelijänä Justin Bieberin neljän vuoden takaisella Helsingin-keikalla.