Suomalaisbändi Roan sai levynsä Japanin markkinoille ja nousi suositeltujen albumien joukkoon – uusi bonusbiisi nyt myös muiden kuultavaksi

Roan liitää Japanissa.

10.05.2019

Olemme kertoneet helsinkiläisen indie-yhtye Roanin tekemisistä aiemminkin. Yhtye solmi levytyssopimuksen japanilaisen Rimeout Recordsin kanssa. Rimeout Recordsin rosterista löytyy muitakin pohjoismaalaisia bändejä, kuten norjalainen Kakkmaddafakka, sekä suomalainen French Films.

Roan julkaisi Japanin levy-yhtiön kautta 7 biisiä sisältävän Roan-minialbumin, mutta pienellä lisämausteella. Minialbumin kylkeen julkaistiin aluksi pelkästään Japanin markkinoille suunnattu The Throne -biisi.

Bonusbiisit voi nykypäivän suoratoistokulttuurissa tuntua erikoiselta ratkaisulta, mutta Japanissa levyjä myydään edelleen hyvää tahtia. Tämä yllätti myös bändin, etenkin kun yhtyeen basisti on ainoa, jolla edes on jonkinlainen cd-soitin.

Ilmeisesti levy on saanut hyvän vastaanoton, ainakin paikallinen Tower Records -suosittelee levyä ostettavaksi omassa liikkeessään, kuten jutun alta löytyvästä kuvasta näkyy.

Nyt The Throne on julkaistu myös meille, jotka emme ole ehtineet ostamaan levyä Japanista. Samalla biisistä saatiin video, josta vastaa Eero Liimatainen. Tsekkaa video alta.


Lisää luettavaa