Suomalaiselle musiikkikentälle saapuva Team Agency kaappasi talliinsa Gettomasan ja Williamin

Team Agency aloittaa heti huipulta.

Suomalaiselle musiikkikentälle saapuu uusi toimija. Team Agencyn edustukseen kuuluu heti alussa kotimaisen musiikin huippunimiä.

Liverosteriin lukeutuvat suomalaisen rap-kentän kärkinimi Gettomasa sekä kotimaan menestyneimpiin artisteihin lukeutuva, Evelina sekä Penelope-singlellään listoja tänä vuonna dominoinut William. Lisäksi edustuksessa ovat tulokasnimet Shrty ja Le Fvbelos.

Yrityksen operatiivisesta toiminnasta vastaavat vuoden agentiksi 2019 valittu Jussi Laine ja Blockfestin taustoilta tuttu Hans Koivu.

Team Agency tarjoaa palveluitaan muun muassa festivaalien, tapahtumien, klubien ja ravintoloiden tarpeisiin. Yrityksen tiimi koostuu musiikkialan ammattilaisista, joilta löytyy vuosien kokemus livetapahtumien eri osa-alueista – aina artistina toimimisesta klubibuukkauksiin ja festivaaliohjelmistojen suunnittelusta agentuuritoimintaan.

Yrityksen perustajat kommentoivat musiikkialan tulevaisuutta positiivisin mielin:

”Viimeaikaiset tapahtumat ovat iskeneet kaikkiin meihin rankasti tapahtuma- ja viihdealalla. Uskomme kuitenkin, että ihmisten kaipuu päästä kokemaan livekeikkojen ainutlaatuinen yhteys artistin ja yleisön välillä, tulee olemaan vahvempaa kuin koskaan rajoitusten helpottaessa.”