Suomalaiset DJ:t yrittävät huomenna ennätystenkirjaan – Yllättäkö Rumban päätoimittaja AOR:llä?

8 tuntia, 150 DJ:tä. Siinä on levylautanen kovilla.

06.11.2014

Bassoradio täyttää 10 vuotta. Sen kunniaksi Helsingin Ääniwallista lähetetään huomenna 24 tuntia kestävä juhlalähetys, jota voi kuunnella joko Bassoradiosta tai netistä osoitteessa basso.fi.

Kekkerit alkavat jo aamuseitsemältä, ja koko juhlatilaisuus huipentuu kahdeksan tunnin mittaiseen DJ-settiin. Kahdeksan tunnin sessioiden aikana lavalla käy vaatimattomat 150 DJ:tä soittamassa yhteensä kokonaisen kolmen minuutin setin. Tapahtumalla yritetään päästä myös Guinnessin ennätystenkirjaan.

Eräänä esiintyvänä DJ:nä on myös Rumban päätoimittaja Teemu Fiilin, joka ei tällä kertaa pääse revittelemään juustoisella AOR-musiikillaan ainakaan liian kauaa. Se on vaikkapa alta löytyvä Bostonin More Than a Feeling ja ulos.

DJ-lista on muutenkin hulppeaa luettavaa. Mukana ovat esimerkiksi Proteus, Orkidea, Sharkslayer, Roberto Rodriguez, Rico Tubbs, Trevor Deep Jr, RPK, Super Janne, DJ Ender, Kalifornia-Keke, Heikki L, Tipa Hiihtopipo, DJ Taste, Joniveli, Notkea Rotta, Tes La Rok, Hätä-Miikka sekä Jesse Oliver.

Syntymäpäivätapahtuma alkaa illalla kello 20.00 ja se loppuu kisakuntoisimmilta vasta neljältä yöllä. Tapahtumaan ei voi ostaa lippuja, mutta paikan päälle kekkereihin voi päästä osallistumalla Bassoradion päiväohjelmien kilpailuihin.

Tapahtuman kotisivut löydät täältä.

Lisää luettavaa