Suomalaistuottaja työsti uusiksi ”sen Titanic-biisin” – lopputuloksena aivan loistava pop-house-helmi

Vallan mainio cover!

03.04.2022

Tuottaja-dj Akras on ottanut käsittelyynsä yhden kaikkien aikojen balladeista, Titanic -elokuvasta tutun megahitin My Heart Will Go On. Balladi muuttuu Akraksen käsissä lempeäksi pop-houseksi.

Akras kertoo kappaleesta seuraavaa:

”Ensimmäinen toivomani cd-levy oli ”se Titanic-levy”. Olin aivan pähkinöitä koko aiheesta, ja liian nuori näkemään elokuvan, joten piirsin laivakuvastoa maanisesti kouluvihkoihin. My Heart Will Go On -biisi on vaikuttanut oleellisesti mun pianonsoiton opiskeluun ja musiikinteorian ymmärrykseen, ja tietenkin olen myös tanssinut sen tahtiin koulun diskossa.”

My Heart Will Go On -singlen vokaaliosuuksista vastaa r&b-artisti Samuel Daayata, jonka edellinen single Nothing lasts forever julkaistiin tammikuussa.

”Alkuperäinen biisi on upean paatoksellinen, ja yksi kaikkien aikojen balladeja ja lauluraitoja. Imitoimalla eeppisyyttä emme pääsisi koskaan alkuperäisen tasolle. Siksi tavoittelimme Samuel Daayatan kanssa erilaista, sielukasta tulkintaa ja lyhyempää fraseerausta”, kuvailee Akras.

Akras on alaa tunteville tuttu niin tuottajana kuin kirjoittajanakin monella tutulla kappaleella, kuten Frans Harjun radiohitillä Minä sydän sinä.

Lisääkin hieman erikoisempaa kamaa on tulossa.

”Julkaisen Akras-projektissa covereita, sekä omaa musiikkia. Kaivelen parhaillaan lapsuuden Playstation 1 -konsoliltani omia teknosävellyksiä, jotka ovat odottaneet 20 vuotta päästäkseen ihmisten kuultaviksi. Odotettavissa on tanssittavuutta, yllättävyyttä ja nostalgiaa.”

Lisää luettavaa