Suomalaisyhtye teki tämän vuoden parhaan power pop -kappaleen – luulisi kiinnostavan myös rajojemme ulkopuolella

Messierin uusi kappale ennakkosoitossa Rumbassa.

05.06.2024

Toukokuun alussa puolentoistaminuuttisen maistiaisen tulevalta kakkosalbumiltaan tarjoillut oululaislähtöinen indierock-yhtye Messier julkaisee perjantaina 7. päivä kesäkuuta uuden singlen Can I Pet Your Face?. Kappale on tästä päivästä lähtien ennakkosoitossa Rumbassa.

Messier herätti kansainvälistä kiinnostusta debyyttialbumillaan On Malaise, jonka julkaisi maineikas amerikkalainen Side One Dummy Records (Flogging Molly, Title Fight, Smoking Popes, The Gaslight Anthem). Bändiä on verrattu yhtyeisiin kuten Weezer ja hämmentävästi myös Mew. Homman nimi on power pop, ja naavaparta kuulee musiikissa myös ruotsi-indien soundeja aina The Wannadiesista This Perfect Dayhin.

Tiedote kertoo bändistä seuraavaa:

”Korona-ajan yhteistyö amerikkalaisen levy-yhtiön kanssa oli välimatkojen ja pandemian takia haastavaa, eikä Messier päässyt kiertämään Atlantin taakse aiemman levynsä tiimoilta. Yhtye onkin päättänyt julkaista musiikkiaan toistaiseksi itsenäisesti, jotta he voisivat paremmin keskittyä olennaisimpaan eli uuden musiikin luomiseen ja julkaisemiseen. Tyylin jalostuttua ja tekemisen tavan muututtua myös yhtyeen kokoonpano muuttui. Alusta asti yhtyeen kantavina voimina toimineet Lauri Huumonen ja Antti Orajärvi jatkavat messierissä kaksin.”

Kuuntele uusi kappale alta. Uuden videon alta voit kuunnella yhtyeen edellisen, kuukausi sitten ilmestyneen Yee-Haw-nimisen singlen.

 

Lisää luettavaa