Suomeen ensi kuussa saapuva grimetähti piti faniensa kanssa melkoiset syntymäpäiväjuhlat

Stormzy järjesti kekkerit omaan tyylinsä.

Grimesta ei ainoastaan puhuta Suomessa, vaan ryhtiliikettä on viime vuosina tapahtunut myös sen varsinaisessa kotimaassa Englannissa, ehkä aavistuksen pienen vaisumman kauden jälkeen.

Yksi uuden aallon grimetähdistä on Stormzy, jonka on määrä julkaista uusi albuminsa kuluvana vuonna. Stromzy kävi alkuvuodesta Tavastialla heittämässä todella energisen keikan, josta voit lukea täällä. Stormzy nähdään kohta Suomessa uudelleen, miehen esiintyessä perjantaina 12. elokuuta Flow Festivalissa.

Nyt Stormzy on päässyt jälleen otsikoihin, varsin positiivisella syyllä. Mies täytti tiistaina 23 vuotta ja järjesti sen kunniaksi melkoiset kekkerit. Stormzy on tunnettu kovien räppiskillien lisäksi myös vitsailustaan ja herrasmiesmäisyydestään ja siitä nähtiin todiste juhlien muodossa.

Stormzy oli jo etukäteen mainostanut Thorpe Park -huvipuistossa pidettäviä kekkereitään ja saanut sen myös päiväksi omaan käyttöönsä. Snapchatissa räppäri pyysi faneja mukaansa ja lopulta kiinnostuneita oli jopa 50 000 henkilöä. Lopulta siitä joukosta valittiin 200 onnekasta, jotka pääsivät Stormzyn ja hänen kavereidensa kanssa viettämään synttärijuhlaa. Mukana oli myös muutama Stormzyn kollega, joten varsin ikimuistoisesta illasta on ollut kyse.

Huvipuistossa kun kekkeröitiin, niin päivä koostui paljolti laitteiden käytöstä. Pelkästään siihen ei toki tyydytty.
Stormzylla on laajalti yhteistyötä Adidaksen kanssa, joten tietysti jokainen vieras sai kyseiseltä yhtiöltä lahjapaketin mukaansa. Sen lisäksi jokainen sai myös syödä ilmaiseksi. Yhtenä vaihtoehdoista toimi #MerkyBurger, joka viittaa tietysti Stormzyn usein käyttämään #Merkyweather-termiin.

Tietysti tarjolla oli myös asiaankuuluva synttärikakku, josta huvipuisto julkaisi instagram-tilillään kuvan.

Illan kruunasi Stromzyn yllätysesiintyminen. Tsekkaa meno alta löytyvältä videolta.

#stormzybirthdaybash was lit!

Video, jonka @balleruk julkaisi

Saa nähdä, että minkälaiset pirskeet on luvassa ensi vuonna. Tai ottaako joku muu artisti tästä kenties mallia.