Suomeen saapuva Yungblud julkaisi uuden musiikkivideon – cameoroolissa ikoninen rokkitähti

Videon meininki on never stop the madness.

11.03.2022

Englantilainen laulaja-lauluntekijä Yungblud on julkaissut juuri musiikkivideon ja kappaleen Funeral. Biisi on artistin uusin julkaisu sitten elokuussa ilmestyneen Fleabag-singlen. Kappaleiden enteillään olevan esimakua Yungbludin tulevalta albumilta.

Musavideo on siinä mielessä yllättävä, että heavy metal -laulaja Ozzy Osbourne ja hänen vaimonsa Sharon esiintyvät siinä. Hupaisassa videossa pariskunta ajaa autolla Yungbludin yli, ja näyttää suhtautuvan vahinkoon hyvinkin tyynesti!

Osbourne kertoi roolistaan somessa, jossa jakoi yhteiskuvan Yungbludin kanssa. Saatteessa hän totesi, että kappale on ”vitun mahtava”. Kaksikon yhteistyö ei ole sinänsä ennenkuulumatonta, sillä Osbourne on tehnyt musiikkia aiemmin muun muassa Post Malonen kanssa. Tähdet tekivät yhdessä kaksi kappaletta, joista ensimmäinen löytyy Postyn vuonna 2019 ilmestyneeltä Hollywood’s Bleeding -albumilta, ja toinen Osbournen alkuvuonna 2020 julkaistulta Ordinary Man -levyltä.

Yungblud esiintyy Helsingin Kulttuuritalolla torstaina 26. toukokuuta. Kyseessä on artistin ensimmäinen oma keikka Suomessa, sillä aiemmin laulaja on esiintynyt vain Provinssissa kesällä 2019.

Ja tässä se video.

Lisää luettavaa