Suomen juustoisin artisti julkaisi viimein uuden levyn 12 vuotta debyyttinsä jälkeen – nousi välittömästi listojen kärkeen

Karri Koira nousi listoille. Hyvä!

03.06.2024

Billie Eilish jatkaa albumilistan ykkösenä levyllään Hit Me Hard And Soft. Kakkosena on Kuumaa albumillaan Pisara meressä. Ilahduttavasti suoraan kolmoseksi nousi Karri Koiran albumi Aina ja aina. Toiseksi korkein uutuus albumilistalla on Pariisin Kevään albumi Sun yö on pian täällä, joka on sijalla neljä. Vitosena on Kuumaa Hyvikset ja pahikset -hittilevyllään.

Karri Koiran edellinen albumi oli hänen debyyttinsä, joka ilmestyi vuonna 2012. Hän on kuitenkin keikkaillut todella ahkerasti läpi vuosien, ja keikoilla meininki lähentelee välillä hurmosta. Karri Koiran kesän keikat löydät vaikkapa täältä.

Sinkkulistan ykkösenä jatkaa toista viikkoa Sara Siipola kappaleellaan Juostaan (feat. Sexmane). Korkein uutuus löytyy sinkkulistan sijalta neljä eli Isac Elliotin Italia (feat. Averagekidluke, MD$) nousee listoille. Väliin mahtuvat JVG:n Rallikansa ja Mirellan Timanttei.

Fyysisellä albumilistalla ykkönen on Pariisen Kevät perässään Karri Koira. Kolmosena on Saimaa Vol.6.-levyllään, nelosena suomalaisen bläkkisyhtyeen Vargravin The Nighthold ja vitosena Tasavallan Presidentin Live at Ruisrock 1971.

Lisää listasijoituksia täältä.

Lisää luettavaa