Suomen kansainvälisesti kovimpiin nimiin lukeutuva Yotto aloitti oman levymerkin

Yotton pitää kiireisenä nyt myös Odd One Out.

24.07.2019

Pääkaupunkiseutulainen DJ, tuottaja ja biisintekijä Yotto on kotimaassaan lähes täysin tuntematon, ainakin konemusiikkikulttuuriin vihkiytymättömille. Artistin meriittilista on kuitenkin tähän nähden hämmentävän ansiokas.

Viime vuonna debyyttialbumi Hyperfall kipusi yhdysvaltalaisen Billboardin tanssi- ja elektronisen musiikin albumilistan kärkeen. Hän levyttää arvostetulle brittiläiselle Anjunadeep-levymerkille, keikkailee jatkuvasti ympäri mantereita muun muassa festivaaleilla kuten Coachella ja Tomorrowland sekä haalii miljoonia kuunteluita ja kuuntelijoita suoratoistopalveluissa.

Uutena aluevaltauksena Yotto on aloittanut oman levymerkkinsä Odd One Out. Tämä mahdollistaa artistin omaperäisen ilmaisun vahvistumisen ja laajenemisen entisestään sekä sukeltamisen syvemmälle kokeilevampaan soundimaailmaan.

Tuore levymoguli kuvailee tuntemuksiaan seuraavasti: ”Olen vahvasti sitä mieltä, että kukaan ei voisi toimia huonommin levy-yhtiön johdossa, kuin minä. Varmistaakseni etumatkaa kilpakumppaneihin, ainakin typeryyden ja surrealistisen eläintenhoidon osalta, esittelen Odd One Outin.”

Syksyn mittaan Yotton pitää kiireisenä myös Odd One Out -kiertue, joka alkaa syyskuussa Australiasta ja jatkuu Kanadaan ja Yhdysvaltoihin päättyen joulukuussa Los Angelesiin.

Kuuntele uusi single Shifter alta.


First single Shifter is out now 🦎 https://t.co/46GUPL7GOU

Lisää luettavaa