Suomen naisten jalkapallomaajoukkue sai teemabiisin: ”Pallo vedetään vaik naamalla maaliin”

Emilia Ex teki teemabiisin Helmareille.

08.04.2022

Emilia Ex julkaisi tänään 8. päivä huhtikuuta Suomen naisten jalkapallomaajoukkueelle omistetun Helmarit-singlen ja -lyriikkavideon.

Suomi pelaa tänään MM-karsintaottelussa Slovakiaa vastaan. Biisin live-esitys nähdään Suomi–Georgia-kotipelin yhteydessä, kun Emilia Ex esiintyy Helsingin Bolt Arenalla tiistaina 12. päivä huhtikuuta.

Biisin avulla Emilia Ex haluaa kiitää joukkuetta heiltä saadusta inspiraatiosta:

”Helmareissa on paljon, mistä ottaa mallia. Heillä on uskomaton yhteishenki sekä itsevarmuutta, joka ei tuu siitä, että muita painettais alas, vaan siitä, että tiedetään et ollaan hyviä. Lisäksi nostan hattua sille, että Helmarit ovat aktiivisesti hakeneet palkkatasa-arvoa ja sitä myös saavuttaneet. Heillä on sellaista meininkiä, mitä toivoisi näkevän enemmän muuallakin.”

Kappaleesta löytyy monia artistille merkityksellisiä ulottuvuuksia:

”Tässä biisissä kietoutuu yhteen mun rakkaus musiikkiin, kumppaniini Tinniin (Tinja-Riikka Korpela, Suomeen maajoukkueen maalivahti) ja hänen rakkaus jalkapalloon. Onhan tässä hirveesti isoja teemoja ja tunteita yhdessä biisissä.”

Helmarit on ensimmäinen soolojulkaisu helsinkiläiseltä artistilta ja biisintekijältä Emilia Exältä, jonka julkaisijana toimii Isolla Music. Exältä voi odottaa jo pian lisää musiikkia, joka tulee artistin omien sanojen mukaan olemaan todellinen ”takaisinheitto” 2000-luvun alkuun.

Lisää luettavaa