Suomen nopeiten myyvä festivaali tunnusti suoraan: ”Jälleen esitämme pahoittelumme” – liput loppuun 30 sekunnissa

Rockfestari Naamat myytiin taas loppuun.

Rockfestivaali Naamat myydään joka vuosi loppuun ennätysajassa. Sama tapahtui myös tänä vuonna – ja ongelmatkin olivat sitten vanhoja tuttuja.

”Tapahtuma on loppuunmyyty. Ja kuten tiedätte, homma sakkasi. Liveton järjestelmässä oli yllättävä bugi, joka esti meidät avaamasta myynnin kello 12.00. Bugi saatiin korjattua nopeasti ja myynti käynnistettiin todenteolla kello 12.15”, Naamat kertoo Facebook-sivuillaan ja jatkaa:

”Tekniset ongelmat ja niiden ratkaisu aiheuttivat kuitenkin sen, että noin kello 12.06 linkki oli livahtanut hetkeksi näkyville Liveton sivuille. Tämän huomattuamme katkaisimme myynnin noin 12.08 ja piilotimme linkin, mutta muutama onnekas ehti lippunsa jo tuossa kohdassa lunastamaan.

Varsinaisen linkin julkaisun jälkeen (kello 12.15) liput oli varattu loppuun noin puolessa minuutissa. Tämän jälkeen noin 50 lippua vapautui takaisin myyntiin ja viimeiset liput löysivät kotinsa kello 12.47.

Historiaa toistaa itseään. Ja jälleen esitämme pahoittelumme. Kysyntä oli jälleen noin moninkertainen myytyjen lippujen määrään nähden. Ja se näkyi.”

Hieno tapahtuma silti tiedossa, mutta niinhän Naamat on aina!

Lisää luettavaa