Suomen suurin elokuvafestivaali tulee taas

Rakkautta & Anarkiaa vietetään syksyllä.

15.06.2020

Rakkautta & Anarkiaa -festivaali järjestetään 17.–27. syyskuuta 2020.

Rakkautta & Anarkiaa ja elokuvateatterit kehittävät yhdessä käytäntöjä, joilla festivaalille osallistuminen tehdään kaikille turvalliseksi. R&A seuraa koronatilanteen kehittymistä ja noudattaa viranomaisten ohjeistuksia. Lisää tietoa festivaalin erityiskäytännöistä on luvassa loppukesästä hiff.fi-nettisivuilla ja festivaalin sosiaalisen median kanavissa.

Festivaalin ensimmäiset ohjelmistopaljastukset ovat tunisialaisen Mehdi Barsaouin draama A Son (Bik Eneich: Un Fils, 2019), saksalaisen Sandra Wollnerin androiditarina The Trouble With Being Born (2020) sekä ranskalaisten Jean-François Laguionien (The Painting, 2011) ja Xavier Picardin uutuusanimaatio The Prince’s Voyage (Le voyage du prince, 2019).

Keväällä perutun Season Film Festivalin koko ohjelmisto pyritään esittämään osana Rakkautta & Anarkiaa -festivaalia.

Bio Rex jatkaa festivaalin pääteatterina. Muut festivaaliteatterit ovat Finnkinon Kinopalatsi ja Maxim, Kino Engel, Kino Regina, Kino Tapiola, Korjaamo Kino Töölö, Orion, Riviera, Savoy-teatteri ja WHS Teatteri Union. R&A-ohjelmistosta tiedotetaan lisää elokuussa. Ohjelmistopaljastuksia on luvassa myös kesän aikana festivaalin nettisivuilla ja sosiaalisessa mediassa.

Lisää luettavaa