Suomen vanhin suomiräpin livekeikkoihin keskittynyt klubi järjestetään nyt 40:n kerran – paikka uusi

Ghetto Party tulee taas!

Historian 40. Ghetto Party järjestetään ensimmäistä kertaa ravintola Sohwilla Jyväskylässä perjantaina 12. päivä elokuuta.

Lavalle nousevat tuolloin Jkl Funk Days ja KPC -kollektiivien riveissä vaikuttanut Kriso, mikkeliläistaustainen Ilkka Kalevi Tillanen yhdessä Rantaremmi-kokoonpanon kanssa sekä keväällä Ei Unta Ennen Kuokkalaa -mixtapen julkaissut Heebo.

Ghetto Party kertoo tiedotteessaan, miten se on ”Suomen vanhin suomiräpin livekeikkoihin keskittynyt klubi.” Tätä lienee hieman vaikea todistaa, mutta fakta on ainakin se, että Ghetto Party on varmasti ollut ensimmäisten joukossa, ja meno aina loistavaa.

Kyseessä on ensimmäinen kerta, kun vuodesta 1968 Jyväskylän Yläkaupungin ihmisiä viihdyttäneellä Sohwilla nähdään ylipäänsä räpkeikkoja.

”Tuntuu hienolta viedä Ghetto Party perinteiseen ympäristöön ja kuinka hyvin räpmusiikki otetaan tänä päivänä vastaan. Uskon että Sohwin isot terassit ja laadukkaat tarjoilut luovat maistuvan reseptin elokuisen illan elämykseen”, tapahtumaa pyörittävä Marko Kainulainen kertoo.

Keikkatiedot videoiden alla.

YouTube video

YouTube video

Ghetto Party – Kriso, Ilkka Kalevi Tillanen ja Rantaremmi, Heebo
Sohwi, Jyväskylä
Pe 12.8.2022 klo 20-02
Liput 10/15 €
Edullisemmat ennakkoliput myy Liike22.

Lisää luettavaa