Suomen virallisen singlelistan paalupaikka vaihtui 14 viikon jälkeen

Gaylen Abcdefu nousi sinkkulistan kärkeen. Adele jatkaa albumilistan ykkösenä.

20.12.2021

Gaylen debyyttisingle Abcdefu on kivunnut Suomen virallisen singlelistan kärkeen. Nashvilleläisen 17-vuotiaan laulajan biisi debytoi neljä viikkoa sitten sinkkulistan sijalla kuusi, josta se nousi toiselle sijalle. Viime viikolla Abcdefu oli toisen viikon kakkosena, mutta tällä viikolla se onnistui ohittamaan 13 viikkoa paluupaikkaa pitäneen Samma gamla vanligan.

Huomionarvoista on, että Suomi oli ensimmäinen maa, jossa biisi sai ensimmäisen listaykkössijoituksensa. Kappale on pärjännyt upeasti myös muualla maailmassa, mutta sijoitukset ovat olleet parhaimmillaan hopeisia.

Samma gamla vanligan suomiversio siis kakkosena tällä viikolla. Sian Snowman nousee kolmanneksi. Mariah Careyn All I Want for Christmas Is You jatkaa nelosena. Ja jouluista on siitäkin eteenpäin. Ed Sheeranin ja Elton Johnin Merry Christmas debytoi sijalla 19.

Albumilistalla Adele jatkaa 30-levyllään ykkösenä neljättä viikkoa. Suvi Teräsniskan Tämä maailma tarvitsee joulun kakkosena. Haloo Helsingin Älä pelkää elämää kolmosena.

Hurriganesin Rockin’ Live 1982 debytoi nelossijalla. Muut uutuudet ovat Juice Wrldin Fighting Demons (10. sija), Ateezin Zero: Fever Epilogue (12.), Neil Young & Crazy Horsen Barn (14.), Costin Safari (18.), NCT:n Universe (41.) ja Rekamin Tekee mun päivän (42.).

 

Lisää luettavaa