Suomesta tulee kenties tämän vuoden paras indiebiisi, jota kukaan ei ole kuullut – ja ulkomailla hierotaan jo sopimuksia

Fabianossa julkaisi toisen singlensä.

Turkulainen Fabianossa eli Elias Fabian Durac on kerännyt soitetuimmalla kappaleellaan 4AM Spotifyssa 27217 kuuntelukertaa. Viime viikolla julkaistu kakkossinkku Troube is All I Have on soinut suoratoistopalvelun kautta 1760 kertaa.

Soittokertojen taakse kun vilkaisee niin huomaa, että 4AM-kappaleen julkaisi pariisilainen Kitsuné Musique. Toisen singlen Trouble is All I Have julkaisi puolestaan amerikkalainen 20XX. Lisääkin kappaleita on tulossa, tuottajana Lauri Eloranta. Seuraava singlestä on julkaisukeskustelut amerikkalaisen levy-yhtiön kanssa täydessä käynnissä.

23-vuotias Fabianossa alkoi tehdä slacker-henkisestä indietä parisen vuotta sitten Mac DeMarcon innoittamana viinakaupassa työskennellessään. 4AM ja Trouble is All I Have syntyivät bändikaverin eli rumpukoneen avustuksella.

Internet-aikana ei tarvitse fakkiintua perinteisiin julkaisumenetelmiin. Mielenkiintoista onkin nähdä, miten Fabianossa musiikki ottaa tuulta alleen. Potentiaalia ainakin on, sille etenkin Trouble is All I Have on lähellä liki täydellistä slackeröintiä oikeaoppista videota myöten.

Kuuntele kappale alta. Sen alta kuulet myös ensimmäisen singlen. Valmis pakettihan tämä jo on.

Lisää infoa (niukanlaisesti, tosin) artistista löydät täältä.