Suomesta tulee kenties tämän vuoden paras indiebiisi, jota kukaan ei ole kuullut – ja ulkomailla hierotaan jo sopimuksia

Fabianossa julkaisi toisen singlensä.

17.12.2020

Turkulainen Fabianossa eli Elias Fabian Durac on kerännyt soitetuimmalla kappaleellaan 4AM Spotifyssa 27217 kuuntelukertaa. Viime viikolla julkaistu kakkossinkku Troube is All I Have on soinut suoratoistopalvelun kautta 1760 kertaa.

Soittokertojen taakse kun vilkaisee niin huomaa, että 4AM-kappaleen julkaisi pariisilainen Kitsuné Musique. Toisen singlen Trouble is All I Have julkaisi puolestaan amerikkalainen 20XX. Lisääkin kappaleita on tulossa, tuottajana Lauri Eloranta. Seuraava singlestä on julkaisukeskustelut amerikkalaisen levy-yhtiön kanssa täydessä käynnissä.

23-vuotias Fabianossa alkoi tehdä slacker-henkisestä indietä parisen vuotta sitten Mac DeMarcon innoittamana viinakaupassa työskennellessään. 4AM ja Trouble is All I Have syntyivät bändikaverin eli rumpukoneen avustuksella.

Internet-aikana ei tarvitse fakkiintua perinteisiin julkaisumenetelmiin. Mielenkiintoista onkin nähdä, miten Fabianossa musiikki ottaa tuulta alleen. Potentiaalia ainakin on, sille etenkin Trouble is All I Have on lähellä liki täydellistä slackeröintiä oikeaoppista videota myöten.

Kuuntele kappale alta. Sen alta kuulet myös ensimmäisen singlen. Valmis pakettihan tämä jo on.

Lisää infoa (niukanlaisesti, tosin) artistista löydät täältä.

Lisää luettavaa