Suomirap kuulostaa tänä päivänä tältä – Basso ja Hoodwatch listasivat jälleen ajankohtaiset nimet

Viime vuonna lanseerattu Luokka-sarja sai jatkoa.

17.11.2019

Viime vuonna Basso ja Hoodwatch lanseerasivat Luokka-sarjan, jossa listattiin joukko ajankohtaisia nimiä.

Nyt on uuden Luokan vuoro ja ensimmäinen cypher-video on julkaistu. Videolla räppäävät Musta Hanhi, Olli Antonio, F ja Lukas Leon. Biitistä vastaa Goodjoblarry.

Räppäreistä ja nykypäivän rap-soundista yleisesti voisi vetäistä sellaisen johtopäätöksen, että niin sanottuun perinteisempään räppisoundiin kallellaan olevat artistit ovat mukana tässä ensimmäisessä osassa. Musta Hanhi ja Olli Antonio, taitavia riimittelijöitä molemmat, edustavat vaihtoehtoisempaa osastoa.

Lukas Leon taas on tästä porukasta selkeimmin uuden aallon soundia, kun taas F tuntuu seikkailevan omalla alueellaan. Lisäksi F:llä on vahvuutenaan laulaminen.

Siispä ensimmäinen osa vaikuttaa mielenkiintoiselta linjavedolta. Cypher-meininki toimii ja räppääminen tuntuu vaivattomalta, johtuen biitistä jonka päälle jokainen räppäreistä tuntuu pystyvän toteuttamaan itseään.

Tämän kertaisen perusteella voisi arvioida, että seuraavasta pätkästä saattaisi löytyä räppäreitä osastolta Melo, Sexmane, Lauri Haav, Hussa, Yeboyah ja Ares. Seuraava osa ilmestyy ensi viikolla.

Katso video alta.

Lisää luettavaa