Suomiräppäri jumissa Kap Verdellä – älä missään tapauksessa käy tykkäämässä tästä päivityksestä: auta meitä jättämään hänet sinne

Tee Suomesta parempi paikka!

28.12.2016

Mikidi & Gaiaf-kaksikon pitäisi heittää keikka Tavastialla Gasellien kanssa 31. joulukuuta uudenvuodenbileissä.

Parivaljakon Facebook-sivuilla kerrotaan kuitenkin seuraavaa:

”Kap Verdellä on nousukiidossa lentänyt pelika…ssillinen hiekkaa turbiiniin, ja nyt on Tavastian uudenvuoden keikka vaarassa. Tilanne paikanpäällä on kaoottinen; Uima-altaat pursuavat suonikohjuja ja minibaari on tyhjä.”

Saadakseen miekkosensa lämpimästä Suomeen Mikidi & Gaiaf haluavat tykkäysten avulla saada toisen kaksikosta Tavastialle (emme ala näillä liksoilla googlaamaan kumpi heistä kuvan herrasmies on).

Jos ja jos ja jos.

Ongelmana tässä on se, että Mikidi & Gaiaf esittävät rappiollista hiphop-musiikkia. Kenties – emme sano varmasti mutta kenties – kansakuntamme talous lähtisi nousuun ilman räppäreitä, jotka luuhailevat lökäpöksyissään kaupungilla ja imevät ohrapirtelöä päivät pitkät.

Epäilemme, että kuvan herrasmiehellä olisi muutenkin mukavampaa Kap Verden helteessä kuin Suomen räntäkeleissä. Niinpä vetoammekin lukijoihimme: älkää missään tapauksessa käykö tykkäämässä kyseisestä Facebook-kirjoituksesta. Älkää ainakaan ostako lippuja Tavastialla järjestettäviin, luultavasti vuodenvaihteen parhaisiin bileisiin, joista löydät lisätietoa täältä.

Jokainen lantti pois hiphopilta on lantti Arttu Wiskarille ja oikealle musiikille.

Kiitos.

Lisää luettavaa