Suomirokkia omalla tyylillään loihtivan Hene Jääsalon uusi kappale on tarina päättyvästä suhteesta

Hene Jääsalo julkaisi uutta musiikkia.

03.05.2024

Aiemmin muun muassa Pretty-yhtyeen solistina ansioitunut Hene Jääsalo on julkaissut neljännen soolosinglensä.

Tänään ilmestynyt Hetken vielä on balladi nurkan takana siintävästä erosta ja siitä, kun toisesta haluaisi pitää kiinni vielä hetken. Kappale on Jääsalon itsensä säveltämä ja sanoittama. Viimeistelyssä niin tekstin kuin sävellyksen osalta on mukana avittanut Tuure Kilpeläinen. Tuotannosta vastaa puolestaan Heviteemu.

“Hetken vielä kertoo mulle suhteen loppumisesta ja siitä miten haluu lukita muistoiks vaan ne parhaat ajat. Kirjotin ekan pätkän tätä biisii vuos sitte kesällä ja sen jälkee se jäi hetkeks junnaa paikoilleen, kunnes pidin pienet höpötys- ja pallottelusessiot Tuure Kilpeläisen kanssa ja saatiin sit sanat ja melsut tehtyy loppuun. Sovituksen tein Taha El Ouasefin, Eetu Riikosen ja Simplice Kalasan kanssa”, Hene kertoo uuden kappaleensa taustoista ja jatkaa:

“Sit biisi jäi taas leijumaan ilmoille hetkeks ja tulin siihen tulokseen et haluun tehä biisistä vielä isomman ja sellasen joka eroo edellisistä biiseistä, joten pidettiin sit Heviteemun kaa parit sessarit ja ruuvattiin se minttiin ja nyt se onkin lopulta aika massiivinen.”

Kuuntele uusi kappale alta.

Lisää luettavaa