Suositusta dj:stä tuli räppäri – ”Mulla on aina ollut tapana laukoa hassuja punchlaineja”

DJ Taste on nyt myös MF Taste

Ville Linna

Yli 20 vuotta musiikin parissa työskennellyt DJ Taste yllättää. Helsingin yöelämästä levyjen ja erilaisten klubi-iltojen takaa tuttu hahmo on julkaissut oman rap-biisin nimellä MF Taste.

Paljon myös räppiä esimerkiksi Shutdown-klubi-illoissa dj:nä itsekin soittaneen artistin kappale on nimeltään Entinen. Räpin pariin hän kertoo Rumballe päätyneensä näin:

”Mulla on aina ollut tapana laukoa hassuja punchlaineja somessa, mutten ikinä kirjoittanut sen enempää riimejä minnekään ylös taikka miettinyt räppärin uraa. Keväällä mun tuottaja Antti Norisalon kanssa kuitenkin nauhoitettiin kokeeksi Cold Summer –freestyle, joka laitettiin Youtubeen. Tasoi Records otti saman päivänä yhteyttä ja loppu on historiaa.”

Entinen on häikäilemätön kappale, jolla annetaan palaa. Kuulijasta tulee joko fani tai sitten hän on vain vihainen – tiedotteella luvataan. Se miten iskulinjat sanotaan uskottavasti on tietysti kiinni räppäämisestä. MF Taste avaa räppäämisen treenaamista näin:

”Nuorempana yrttipäissäni tajusin, että mulla irtoo tosi kipeitä flowta hyviin biitteihin. Opin kokoajan tekemällä studiotyöskentelystä ja kirjoittamisesta lisää. Haluun tehdä täysin erilaista kuin muut ja kehittyä siinä matkan varrella. Moni tekijä täällä on jo kaavoihinsa kangistunut ja tavallaan pilalla.”

Kuuntele uusi biisi ja Cold Summer -freestyle alta.