”Suunnitelmissa pelastaa Suomen kansa kuivalta elämältä” – Wet Doctors lupaa tämän kesän olevan piirun verran erilainen

Sitten tämä duo haltuun.

04.06.2022

Housevivahteet pop-musiikissa ovat alkaneet nostaa päätään Suomessakin, myös räppiin ulottuen. Tungosta alalle ei silti ole ja tähän huutoon vastaa Wet Doctors -duo.

Kaksikko ei paljasta kasvojaan vaan luottaa mystisyyteen. Estetiikka, musiikki ja tekeminen näin yleensä on silti erittäin hallittua, joten Rumba otti mystisiin ”tohtoreihin” yhteyden.

”Me ollaan Wet Doctors ja meillä on suunnitelmissa pelastaa suomen kansa kuivalta elämältä. Jos on kuivat bileet, salilla ei meinaa moti riittää saamaan hikeä pintaan, tai on muuten vaan kuiva elämäntilanne, niin tohtoreiden reseptillä isoina annoksina Wet Doctorsia kuulokkeiden kautta, alkaa kosteusarvot nousemaan”, Wet Doctors julistaa heti alkajaisiksi.

Yhtyeeseen on voinut törmätä siellä, missä musiikkiala elää kovinta nousukiitoa, eli Tiktokissa. Siellä bändi tarjoilee hallittuja näytteitä kappaleestaan, joita on nyt julkaistu 3.

Ensimmäiset sinkut Mieskarkki ja Midas saavat nyt seuraa Hot Boy Summer -biisistä. Kaksikko lupaa, että tulossa on vielä paljon lisää ja erityisesti promootio keskittyy tiktokiin, jossa he toimivat Wet Doctors -nimellään. Musiikin puolesta sävyt ovat selvät:

”Ollaan nyt puoli vuotta tehty tätä kun tajuttiin että Suomen musakentässä on meidän mielestä vajausta tyylikkäässä klubimusan tarjonnassa. Me toimitaan täysin itsenäisesti ja suurin osa kappaleista syntyy tuotannosta kansikuviin meidän laboratoriossa kahden tohtorin voimin.”

Kuuntele uutuussinkku alta.

Lisää luettavaa