Suvilahteen uutta tapahtumakeskusta suunnitteleva Mikko Leppilampi joutui skeittareiden vihaisen somekampanjan kohteeksi

Leppilammesta tehtiin pahis.

AOP

Suvilahteen suunnitellaan ympärivuotista tapahtumakeskusta.

”Suvilahti Event Hub -hanketta ajaa eteenpäin näyttelijä ja juontaja Mikko Leppilampi. HS:n mukaan ehdotus on nyt nytkähtämässä kohti virallista kehittämisvarausta ja mahdollisesti kohti arkkitehtuurikilpailua”, kerroimme Rumbassa eilen täällä.

Suunniteltu tapahtumakeskus jyräisi alleen valitettavasti koko Suvilahden skeittipuiston ja -alueen, mikä on aiheuttanut luonnollisesti vastalauseita skeittauksen harrastajien keskuudessa.

Leppilampi julkaisi Instagram-sivuillaan viisi päivää sitten videon historiallisesta saavutuksesta. Brasilialainen, vasta 11-vuotias Gui Khury onnistui ensimmäisenä ihmisenä maailmassa hyppäämään täydet 1080 astetta verttirampissa.

Suvilahden skeittipuiston käyttäjät ja muuten vain skedemieliset alkoivat eilen pommittaa videon kommenttikenttää ytimekkäillä ”Savesuvilahtidiy”-viesteillä. Viestien tarkoituksena on kiinnittää Leppilammen ja Suvilahden uuden tapahtumakeskuksen suunnittelijoiden huomio siihen, että skeittipuisto pitäisi ehdottomasti säästää.

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

11 years old Brasilian wonder kid Gui Khury makes history by landing 1080 on a vert ramp!!!🤯🤯🤯💥💥💥 #skateboard

Henkilön Mikko Leppilampi (@mikkoleppilampi) jakama julkaisu