Tältä kuulostaa suomeksi laulettu versio eräästä 1980-luvun rakastetuimmista kulttibiiseistä – lopputulos taivaallinen

Näin niitä covereita tehdään!

08.03.2023

Tommi Rantamäki teki sen taas – aivan valloittavan suomennoksen eräästä The Curen rakastetuimmista hiteistä.

Edellisen kerran Rantamäki coveroi The Curea suomeksi vuonna 2021. Tuolloin kerroimme asiasta täällä. Tuolloin coverin kohteena oli Lovesong eli Rakkauslaulu (kuuntele biisi edellisestä linkistä), ja tällä kertaa valinnaksi muodostui versio Just Like Heavenista, joka on kääntynyt suomeksi muotoon Taivaallinen.

Tommi Rantamäki on parhaiten tunnettu Pienet Koirat– sekä Puiset Heilat -yhtyeistä. Hän on myös ohjannut videoita esimerkiksi Salaliitto-bändille.

”Edellinen Cure-versiointihan oli omalla mittapuullani täysin VIRAALIHITTI (yli 2000 näyttökertaa!!!), joten laittelin tässä jo etukäteen rehtorille viestiä, että turha odotella huomenna töihin”, Rajamäki kertoo omilla Facebook-sivuillaan.

Ja ei, et näe näkyjä: Rantamäki soitti kaikki soittimet coverilleen itse, joten luonnollisesti hän on mukana monistetun soittajan ominaisuudessa myös videolla. Ja kyllä, rumpali-Rantamäellä on päällään Dinosaur Jr:n paita – bändin, joka on myös versioinut biisiä! Well played, sir, well played.

Sen pidemmittä puheitta: katso video alta. Sen alta näet sitten alkuperäisen kappaleen videon. Ja sen alta Dinojen version. Kolme kertaa parhautta!

Lisää luettavaa