”Tämä on hienoimpia asioita, mitä mulle on tapahtunut vuosikausiin” – The Voice of Finlandista juhlakausi

All Stars -kauden tähtivalmentajat julkistettu.

The Voice of Finlandin 10-vuotista taivalta juhlistetaan All Stars -kaudella, joka alkaa Nelosella 28. elokutta. Kauden aikana kaikkien aikojen parhaat ohjelmaan osallistuneet laulajat ottavat mittaa toisistaan. Kaikki mukana olevat laulajat ovat päässeet aikoinaan mukaan TVOFin suoriin lähetyksiin ja jopa finaaliin, mutta eivät ole vielä voittaneet.

Tähtikauden tähtivalmentajat ovat aiemmilta kausilta tutut Michael Monroe, Elastinen ja Tarja Turunen. Monroe oli mukana kausilla 1–6, Elastinen kausilla 1–3 ja Turunen kausilla 4–5.

”Tämä on hienoimpia asioita, mitä mulle on tapahtunut vuosikausiin. Mä olen kaivannut, ja sydän on ollut aina Voicessa. Harmitti silloin, kun se loppui, mutta nyt tämä on maailman paras pay back, että me ollaan täällä kolmestaan. Ei voi muuta kuin nauttia! Tämä on aivan mieletöntä!”, sanoo Monroe.

”Tarja on mulle vähän yllätys, mä en ihan tiedä, miten kova vastus hän saattaa olla. Michael on mun vanha arkkivihollinen kolmelta ensimmäiseltä kaudelta. Siihen mä olen jo tottunut vähän, että häntä vastaan joutuu tosi koville. Tarjasta saattaa tulla yllättävä vastus”, Elastinen arvioi muita valmentajia.