Tämän hetken kuumimman soul-laulajan livebändikin tekee parempaa musiikkia kuin monet muut – siitä todisteena videomateriaalia

Ota Free Nationals haltuun.

11.11.2018

Anderson .Paak on yksi tämän hetken kuumimmista muusikoista, joka hallitsee niin rnb:n, soulin kuin räpin. Laulajan raspikurkku on hurmannut kaikki aina Dr. Drestä lähtien. Räppäri-rumpali-laulajan taustalla vaikuttaa livekeikoilla, sekä jossain määrin levymeiningeissäkin Free Nationals -yhtye.

Free Nationals ei ole pelkästään kivenkova livebändi vaan osaa tehdä omaa musiikkiakin aivan viimisen päälle. Koska Free Nationalsista ei löydy Paakin tapaista kultakurkkua, niin bändin omiin tuotoksiin on pyydetty vieraileva solisti. Ensimmäisessä singlessä kuullaan Daniel Caesaria, joka on varmasti monille rnb-musiikin seuraajille hyvin tuttu nimi. Tämän lisäksi biisillä kuullaan Unknown Mortal Orchestraa.

Kappale on nimeltään Beauty & Essex ja tulee löytymään bändin tulevalta levyltä. Levyä on tehty vuoden päivät, mutta ei oletettavasti tule ilmestymään aivan pian. Anderson .Paakin oma soololevy tulee näkemään päivänvalonsa oletettavasti aiemmin.

Sitä ennen voit ottaa kuitenkin uuden biisin haltuun alta.

Lisää luettavaa