Tämän hetken kuumin indieyhtye Suomeen – ainutlaatuinen tilaisuus nähdä, ennen kuin ovat megatähtiä

Better Oblivion Community Center saapuu Suomeen.

04.02.2019

Bright Eyes -yhtyeestä tunnettu indie-konkari Conor Oberst ja kovassa nosteessa oleva pehmeä-ääninen folk rock -artisti Phoebe Bridgers saapuvat keväällä Helsinkiin uuden Better Oblivion Community Center -kokoonpanonsa kanssa.

Laajalti ylistetyn, yhtyeen nimeä kantavan esikoisalbuminsa viime viikolla julkaissut yhdysvaltalaiskokoonpano nousee Kulttuuritalon lavalle maanantaina 29. huhtikuuta. Konsertin liput ovat nyt myynnissä Lippupisteessä ja Tiketissä.

Better Oblivion Community Centerin molemmat jäsenet ovat luoneet vankan ja menestyksekkään uran indie-musiikin maailmassa. 90-luvulla uransa aloittanut, värisevästä äänestään, akustisiin kitaroihin nojaavasta tuotannostaan ja tunnustuksellisista lyriikoistaan tunnettu Conor Oberst muistetaan parhaiten kahdeksan studioalbumia julkaisseen ja 2000-luvun alun tärkeimpiin amerikkalaisiin indie-yhtyeisiin kuuluneen Bright Eyesin keulakuvana ja perustajajäsenenä.

Tarttuvia melodioita sekä unenomaista popin, folkin ja kantrirockin välimaastoon sijoittuvaa tuotantoa tehtaileva Phoebe Bridgers puolestaan julkaisi vuonna 2017 debyyttialbuminsa Stranger in the Alps keräten faneilta ja kriitikoilta huikeaa kiitosta. Bridgersin yhdessä Julien Bakerin ja Lucy Dacuksen kanssa muodostava Boygenius-trio julkaisi debyytti-EP:nsä viime vuonna.

Conor Oberst ja Phoebe Bridgers saapuvat nyt ensi kertaa Suomeen. Illan avausartistina nähdään yhdysvaltalainen laulaja-lauluntekijä Christian Lee Hutson.

Lipputiedot alta.

*

LIPUT:
– Ennakkoon Lippupisteestä ja Tiketistä alk. 42,50 EUR
– Ovelta 45 EUR

Lisää luettavaa