Tämän illan huippuodotettu keikka peruuntuu, esiintyjä pidätetty Tanskassa: ”Tapahtumajärjestäjä pahoittelee tapahtunutta”

Lil Pumpin keikka on peruttu.

EDIT kello 19.12: Ilmeisesti Lil Pump on pidätetty Tanskassa, ja siksi keikka peruuntui. Alta löydät videon, jossa paikalliset viranomaiset kiikuttavat Lil Pumpin putkaan kesken artistin livestreamin.

Sellaista!

*

 

Tämän iltainen Lil Pumpin keikka on peruuntunut ”odottamattomien tapahtumien vuoksi”, kertoo tiedote.

Tiedotteessa tapahtumajärjestäjä Live Nation ja Blockfest pahoittelevat tapahtunutta. Ostetut liput voi palauttaa Ticketmasteriin.

Alkujaan Lil Pumpin piti esiintyä Helsingin Jäähallissa. Keikka siirrettiin kuitenkin The Circukseen.

”Syyllistyin ehdonalaisrikkomukseen, joten minun on lähdettävä istumaan muutamaksi kuukaudeksi”, Lil Pump kertoo Instagram-videollaan syyskuussa. Rumba uutisoi tuolloin asiasta täällä.

Tuolloin Live Nationilta kuitenkin kerrottiin, että keikan pitäisi tapahtua Suomessa sovittuun tapaan.

Ohessa infoa lippujen palautukseen.

*

Lippujen palautus:
– Lippujen palautusta varten, pyydämme käyttämään alla olevaa lomaketta ja täyttämään kentät huolellisesti sekä liittämään lipun kuvat lomakkeen liitteeksi.
– Sähköisistä eTicketeistä palautetaan raha ainoastaan lipun ostajalle.
– Palautuksessa hyvitetään vain lipun hinta kaupan ehtojen mukaisesti. Palautus ei koske Ticketmasterin käsittely- tai toimitustapakuluja.
– Lippujen palautus tulee tehdä 28.2.2019 mennessä.

Pääsyliput voi palauttaa myös postitse osoitteella: Ticketmaster Suomi, PL 667, 00100 Helsinki. Kuoreen tulee liittää pääsylippujen lisäksi nimesi, osoitteesi, puhelinnumerosi, pankkitilin IBAN numero sekä mahdollinen sähköpostiosoite. Ticketmasterin myyntipisteet löydät tästä osoitteesta.