Tänä yönä koko Suomi kuuntelee Tauskin uutta sinkkua

23.04.2013

Juorulehtien suosikkimuusikko ja kymmenentuhannen naisen mies jatkaa tinkimättömällä tanssilinjallaan uudessa biisissään.

Kuva: Marco Hakala

Still-kuvat lehahtelevat ruudun poikki. Dynaamiset heimotatuoinnit jäävät värisemään verkkokalvoille. Tuttu pystytukka viiltää syviä naarmuja alitajuntaan. Konemusiikin hyökyaalto pyyhkäisee kuulijan mukanaan. Tähän ei hipsteri kykene.

Tauski Peltonen on tunnettu vahvasti rytmitetyn musiikkinsa ohella siitä, että hän on ollut sillä tavalla 10 000 naisen kanssa. Nyt laulumies kuitenkin vaikuttaa rakastuneen korviaan myöten – ainakin jos uuden biisin keväisiin ja onnentäyteisiin sanoihin on luottaminen.

Hymy-lehti uutisoi jo vuoden alussa, että Tauski kihlasi Gambiassa 25-vuotiaan Mariaman, koska miksi ei. Uudella, niin ikään Hymy-nimisellä kappalellaan laulaja hehkuttaa onneaan niin, että lehtipuut alkavat säteilystä yllättyneinä pukata hiirenkorvia.

Koska nyt on kylmä yö, soitettakoon Tauskin uutuussinkku lämmikkeeksi koko Rumba-kansalle. Vaikka ironisesti, jos ei muuten.

Lisää luettavaa