Tarvitseeko Suomi enää uusia musiikkiohjelmia? Uusi konsepti alkaa Nelosella – idea kuulostaa tavalllista mielenkiintoisemmalta

Tässähän on potentiaalia!

14.03.2023

Suomi Soi -niminen uusi musiikkiohjelma alkaa Nelosella ja Ruudussa 5. päivä toukokuuta.

Tällä kertaa ohjelman jujuna on se, että viisi kotimaista artistia ovat kaikki valikoineet joukon kansainvälisiä klassikkokappaleita, joista he tekevät täysin suomeksi lauletut versiot.

”Suomi Soi -ohjelmassa sellaiset ikivihreät maailmanhitit kuten Banglesin Eternal Flame, Aviciin Hey Brother, Robbie Williamsin Feel, R.E.M.:in Losing My Religion tai Joe Cockerin You Are So Beautiful tulevat entistä lähemmäksi katsojaa artistien omien kokemusten ja uusien tulkintojen kautta. Ohjelma tekee myös kunniaa suomalaiselle käännösiskelmäperinteelle – jokaisessa jaksossa kuullaan myös versioita vanhoista ikivihreistä”, kertoo ohjelman tiedote.

Mukana ohjelmassa ovat Pate Mustajärvi, Jonna Tervomaa, Olavi Uusivirta, Mira Luoti ja Samuli Putro. Vaan kuka heistä esittää mitäkin? Voisimme ainakin täällä Rumban toimituksessa laittaa rahamme likoon sen suhteen, että Pate ottaa käsitteleensä Cockerin klassikon.

Suomi Soi Nelosella ja Ruudussa 5. päivä toukokuuta.

 

Lisää luettavaa