Tässä on kansalaisaloitteen paikka: Edu Kehäkettunen ja Sacha Remling juontamaan olympialaisiin! ”Viimeksi Suomen lätkäjengi voitti kultaa”

Edu ja Sacha Tokioon!

17.01.2019

MC Taakibörstasta tuttu Edu Kehäkettunen on toiminnan mies. Nyt hän haluaa päästä toisen Moon TV:ltä tutun kasvon eli Sacha Remlingin kanssa selostamaan olympialaisiin.

Edu kertoo Instagramissaan nimittäin näin:

”Tänään heitettiin sellainen ehdotus ilmoille, että minä ja Sacha voitaisiin selostaa Tokion vuoden 2020 kesäolympialaisten skeittaukset YLE:lle. Ensiksi olin silleen, että ei mitään toivoo, mutta kun hetken mietin asiaa, niin olinkin silleen, että jumalauta, täähän olisi täysin meidän juttu!!! Varsinkin, kun tunnetaan Suomen joukkueenjohtaja Samuli Heino helvetin hyvin ja luultavasti myös puoli joukkuetta, sekä ymmärretään lajin päälle, jonka historia on myös tuttu”, Edu kertoo Instassa ja jatkaa:

”Kumpikin meistä on tämän lisäksi toimittanut mediassa rullalautailuohjelmaa vuosien saatossa – Sacha MoonTv:llä ja minä Radio Helsingissä. Meillä on myös hyviä kokemuksia arvokisoista. Viimeksi, kun oltiin ulkomailla Ihanfinaalissa 2011 Bratislavassa, niin Suomen lätkäjengi voitti kultaa! Me Sachan kanssa ollaan aina oltu sellaisia jamppoja, ettemme tarjoa ikinä itseämme minnekään, joten jos nyt kerran elämässään. Yleisradio, ottakaa yhteyttä, niin saadaan tää jiiriin nopeasti. Tehdään sellainen spektaakkeli, joka muistetaan ja pitkään!!”

Tsekkaa postaus asiasta alta. Ei kun Yleä pommittamaan vain!

 

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

 

Tänään heitettiin sellainen ehdotus ilmoille, että minä ja Sacha voitaisiin selostaa Tokion vuoden 2020 kesäolympialaisten skeittaukset YLE:lle. Ensiksi olin silleen, että ei mitään toivoo, mutta kun hetken mietin asiaa, niin olinkin silleen, että jumalauta, täähän olisi täysin meidän juttu!!! Varsinkin, kun tunnetaan Suomen joukkueenjohtaja Samuli Heino helvetin hyvin ja luultavasti myös puoli joukkuetta, sekä ymmärretään lajin päälle, jonka historia on myös tuttu. Kumpikin meistä on tämän lisäksi toimittanut mediassa rullalautailuohjelmaa vuosien saatossa – Sacha MoonTv:llä ja minä Radio Helsingissä. Meillä on myös hyviä kokemuksia arvokisoista. Viimeksi, kun oltiin ulkomailla Ihanfinaalissa 2011 Bratislavassa, niin Suomen lätkäjengi voitti kultaa! Me Sachan kanssa ollaan aina oltu sellaisia jamppoja, ettemme tarjoa ikinä itseämme minnekään, joten jos nyt kerran elämässään. Yleisradio, ottakaa yhteyttä, niin saadaan tää jiiriin nopeasti. Tehdään sellainen spektaakkeli, joka muistetaan ja pitkään!! @sacharemling @samheino @alpolandia @samivalikangas @yleurheilu @ylepuhe

Henkilön Edu Kehäkettunen (@edumania2017) jakama julkaisu

Lisää luettavaa