Taylor Swiftin väitetty Jyväskylän-keikka saattaa olla vuoden komein uutisankka

07.02.2014

Taylor Swiftin uutisoitiin esiintyvän parin viikon varoitusajalla Jyväskylässä. Ikävä tuoda huonoja uutisia, mutta tuskinpa.

Teksti: Jarkko Fräntilä

Popmaailma putosi toissapäivänä tuoliltaan, kun Taylor Swiftin uutisoitiin varmuudella esiintyvän Jyväskylän Laajavuoren laskettelukeskuksessa lauantaina 15. helmikuuta World Ice Cross League -alamäkiluistelukisan yleisölle.

Soitimme asiasta tilaisuutta järjestävälle kanadalaissyntyiselle Tim Cimmerille, jonka sanojen mukaan homma ei olekaan vielä ihan selvä.

Eilen uutisoitiin, että Taylor Swift olisi tulossa Suomeen. Onko näin?

”Mikään ei ole varmaa. Tiedän vain sen, että hän on kiertueella Euroopassa, eikä hänellä ole keikkaa tapahtumaviikonloppunamme. Olemme pohtineet, että olisi hienoa hankkia hänelle lennot Suomeen ja saada hänet esiintymään Laajavuoreen.”

Millaisia palkkioita hän pyytää? Hän on kuitenkin megatähti.

”Tapahtumamme on ilmainen, mutta sinne saapuvat voivat lahjoittaa vapaaehtoisesti rahaa lastensairaalan rakennuskustannuksia varten. Uskon, että Taylor saattaisi tulla paikalle jopa ilman palkkiota tämän kuultuaan.”

Tulisiko Taylor Suomeen yhtyeensä kanssa?

”Meillä on tapahtumassa oma livebändi ja uskon, että Taylor voisi esiintyä heidän säestämänään.”

Milloin tieto hänen saapumisestaan Suomeen varmistuu?

”Hänellä on kiertueensa viimeinen keikka tiistaina Lontoossa, ja yritämme sopia asiat siihen päivään mennessä.”

Mitään ei ole siis vielä sovittu?

”Taylorin kiertuehenkilökunnassa työskentelee eräs tuttuni, joka yrittää tällä hetkellä selvitellä, josko hänet saataisiin Suomeen. Taylorkin on tuttuni, ja olen tavannut hänet moneen otteeseen erilaisissa palkintogaaloissa. Pitää muistaa että tapahtumaamme edeltävä päivä on ystävänpäivä. Voihan olla että Taylor lähtee kanssani treffeille perjantaina eikä häntä enää huvita lauantaina esiintyä!”

Saanko soittaa sinulle asiasta tiistaina?

”Tottahan toki!”

Nyt vain odotellaan jännityksellä tiistaita, mutta lievä jäytävä tunne tässä takaraivossa on, ettei vierailu välttämättä toteudu. Sormet silti ristiin.

Lisää luettavaa