Tästä puhutaan Yhdysvalloissa nyt: Lil Uzi Vert julkaisi odotetun levynsä

Luv Is Rage 2 sai jatkoa.

Lil Uzi Vert on mixtaperäppäristä noussut pikkuhiljaa raskaaseen sarjaan ja nyt häntä voi jo kutsua räpin supertähdeksi. Räppäri yhdistelee musiikissaan ennakkoluulottomasti eri soundeja, tekee musiikin ulkopuolella mitä haluaa ja usein herättää siksi huomiota.

Hän on vihjaillut Eternal Atake -albumin julkaisua jo miltei vuoden päivät, mutta nyt se on julki. Käytännössä levyn 16 varsinaista albumiraitaa ovat ennen julkaisemattomia, mutta levyltä löytyy myös kaksi jo julkaistua bonuskappaletta.

Bonuskappaleista toinen, That way, julkaistiin tällä viikolla. Biisissä samplataan Backstreet Boysin I Want It That Way -hittiä. Poikabändin samplaaminen ei ole välttämättä juuri se asia, mitä räpin saralla kovin usein tehtäisiin. Lisäksi sampleluvan saamista ei voi pitää aivan helppona nakkina. Lil Uzi Vert kuitenkin toimii tähän tyyliin ja sekin kertoo hänen erikoislaatuisesta asemastaan.

Toinen bonuskappale on Futsal Shuffle, josta kerroimme aiemmin täällä.

Levyllä kuullaan niin emosoundia kuin trap-bangereita. Lisäksi Lil Uzi Vertin musiikkiinsa tuomaa cascada-soundia on aistittavissa useammalla eri kappaleella. Mielenkiintoinen tapaus on myös levyn viimeinen varsinainen albumiraita, P2, joka on käytännössä jatko-osa Lil Uzi Vertin uran isoimmalle hitille, Xo Tour Llif3.

Eternal Atake on herättänyt samantien kiivasta pöhinää Yhdysvalloissa, nousten puheenaiheeksi sosiaalisessa mediassa. Näytettä tästä löytyy jutun alta.

Alla muutamia näytteitä uudesta levystä, kuten That way -bonari. Koko albumi löytyy suoratoistopalveluista. Levyn julkaisun kynnyksellä räppäri julkaisi lyhytelokuvan, jonka löydät myös alta.

Näytä tämä julkaisu Instagramissa.

😂😂😂 👉🏽(via: daley_shmurda/Twitter)

Henkilön Daquan (@daquan) jakama julkaisu