Tätä voi jo kutsua räppibiiffiksi – Nicki Minajista lähes seitsemän minuuttia pitkä dissibiisi

Twittersormet ei kolise näppäimistöön, vaan nyt on menty suoraan mikkikoppiin.

Nicki Minaj.

Räppibiiffejä, niin pieniä kuin suuria on viime aikoina nähty jo monia. Nyt tulee taas uusi, mutta hieman jykevämmällä otteella. Remy Ma on ottanut kohteekseen Nicki Minajin.

Remy Ma ei tyydy somessa huuteluun vaan räppäri jysäytti Soundcloud-tililleen lähes seitsemän minuuttia pitkän dissibiisin. Ilmeisesti hänet liekitti tähän tekoon Minaj itse, jonka uskotaan sivaltaneen juuri Remy Man suuntaan uusimmalla kappalevierailullaan.

Gucci Manen uudella Make Love -biisillä Minaj räppää seuraavan lainin: ”oh you the qu-e-e-the queen of this here? One platinum plaque, album flopped, bitch, where?” Vaikka tämä ei Remy Man nimeä sisälläkään, niin oletettavissa on, että kohteena on ollut juuri hän.

Remy Man vastauksella on kestoa reippaat kuusi minuuttia ja 57 sekuntia, joten jokaista lainia ei tässä lähdetä perkaamaan. Luvassa on vanhan liiton räppisoundia, jossain määrin kyseessä on jopa Dipset-materiaalin mieleentuova järkäle. Remy Ma tykittelee heti alussa miten Minajin ”perse on feikki”. Minajin ex-miehen, eli Meek Millin mukaan Minajin takalisto on jopa ”pudonnut”. Tämä on aiheuttanut Millille ikäviä puutostiloja joita tällä kappaleella toki käsitellään.

Samassa Remy Ma kutsuu Minajia ”a-luokan groupieksi”. Remy Ma myös vihjailee, että ollakseen räpin kuningatar täytyy myös räpätä. Tässä vasta pieni siivu kappaleen tuotetiedoista.

Minaj on toki kommentoinut tätä kappaletta omalla Instagram-tilillään. Postauksessa on videopätkä, jolla kuullaan Beyoncéa laulamassa. Laulussa Beyoncé kutsuu Nickia rapkuningattareksi. Löydät videon alta.

Minajilta kenties voisi odottaa vielä enemmän. Seitsemän minuuttia disautusta on kohtalaisen kova paukku. Minaj saattaa siis valmistella jotain todella näyttävää comebackia.

Jäämme odottamaan mielenkiinnolla seuraavia juonenkäänteitä. Tsekkaa biisi ja Minajin somepostaus alta.

? she said *bey ?

Henkilön Nicki Minaj (@nickiminaj) jakama julkaisu