Tavastia osoittaa tukensa Ukrainalle: jokaisesta myydystä lipusta siivu hätäapukeräykseen

Hienoa toimintaa tärkeän asian puolesta.

Helsingin legendaarinen Tavastia-klubi lahjoittaa jokaisesta maaliskuun aikana myydystä lipusta yhden euron Ukrainan hätäapukeräyksiin. Asiasta kerrotaan klubin Facebook-sivuilla.

Tänään, naistenpäivänä, haluamme kääntää huomion erityisesti kodeistaan pakenemaan joutuneisiin naisiin ja tyttöihin. Ajatuksissamme ovat myös he, jotka ovat oman henkensä uhalla päättäneet jäädä maahan tarjoamaan humanitaarista apua äärimmäisen vaikeissa olosuhteissa – ja kaikkia heitä, jotka jatkavat väsymättä ihmisoikeuksien puolustamista Ukrainassa ja vaativat rauhaa tämän sodan keskellä. Nykytilanne vaarantaa kaikkien ukrainalaisten turvallisuuden ja lisää erityisesti naisiin ja tyttöihin kohdistuvaa sukupuolittuneen ja seksuaalisen väkivallan riskiä”, päivityksessä kirjoitetaan.

Hienoa toimintaa tärkeän asian puolesta. Nyt jos koskaan on siis hyvä hetki lähteä lippukaupoille – keikkoja kun järjestetään taas viimein!

Tavastialla soitellaan tälläkin viikolla ahkerasti. Tänään tiistaina vuorossa on Beast in Black, perjantaina Kvelertak ja lauantaina Evelina. Lauantaina juhlitaan myös Tavastian lauantaidiskossa, ja sunnuntaina kuunnellaan Von Hertzen Brothersin uutta levyä ennakkoon.

Koko keikkalista ja lisätiedot Tavastian nettisivuilta. Muistuttelemme samalla Tavastian historian summaavasta dokumentista, joka löytyy Yle Areenasta.

Lisää luettavaa